Вестник "Православен глас" е издание на църковното настоятелство при храм "Св. Атанасий" - гр. Варна. Той се издава веднъж месечно и се разпространява безплатно в храм "Св. Атанасий".

 Първият брой на вестника излиза от печат през 2011 г. Днес след повече от шест годишна издателска дейност и десетки броеве "Православен глас" продължава да увлича читателя с интересните си статии. Вестникът съдържа авторски и преводни материали и е подходящ, както за вече въцърковените, така и за тези които сега прекрачват прага на храма.

 “Православен глас” съдържа множество интересни статии. На страниците на изданието са поместени: съвети и слова на духовни старци, разсъждения и беседи на духовници, развиват се и актуални духовни теми. Вестникът представлява духовна просвета, която е все по-необходима в съвременния свят, в който живеем. „Православен глас“ води читателя по-пътя на духовното му израстване.

 Всички броеве на вестник "Православен глас" можете да откриете и прочетете на http://www.sv-atanasii-varna.org/pravoslaven_glas.php

         

 

Нагоре