Начало arrow Новини arrow Летен духовен лагер за деца в манастира "Св. Марина"
25 май 2016  
Меню
Начало
За епархията
История
Митрополити
Духовна просвета
Храмове
Печатни издания
Новини
Изявления
Документи
Търсене
Книга за гости
Календар
Карта на сайта
Файлов архив
Връзки
Контакти
Партньори
Component ArtBanners not installed.
Благотворителност


 

Печат Е-мейл
Летен лагер за деца от школите „Християнски ценности и традиции”
в манастира „Света Марина” край с. Ботевоман. 'Св.Марина'- с.Ботево
    Варненска и Великопреславска света митрополия, обществен комитет “Православни ценности” и фирма “Арет – Петър Петров” организират летен духовен лагер за деца, участващи в школите „Християнски ценности и традиции” към ОДК- Варна.

    Лагерът има за цел да задълбочи познанията на учениците по православна вяра, култура и традиции. Сред красивата манастирска природа в програмата на участниците са включени спортни занимания, игри, викторини, рисуване, пеене. Всеки ден участниците ще се събират в храма, за да участват в богослужение или молитва, а към края на лагерния период ще вземат участие и в светите тайнства покаяние и евхаристия. По време на лагера в манастира ще служат свещеници от гр. Варна. Те ще провеждат и разговори с децата по различни теми, които ги вълнуват. Всички деца ще получат книги и икони за подарък.

    Лагерът ще се проведе в манастир „Света Марина” край с. Ботево, Варненска област, от 28.07.2008 до 03.08.2008 г. Манастирът разполага с четири стаи с по четири легла. Капацитетът му е за 13 деца и трима възрастни - двама преподаватели и едно медицинско лице. На децата ще бъдат осигурени закуска, обед и вечеря, приготвяни в кухнята на манастира. Г-н Петър Петров, управител на фирма “Арет”, осигурява храната, екипа от готвачи и всички консумативи.

Към "Новини"...

 
< Предишна   Следваща >

 
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.